Sarı ve Yeşilin Salon Dekorasyonundaki Uyumu

Birbirini tamamlayan sarı ve yeşilin salon dekorasyonundaki renk kombinasyonu ortamın enerjisine enerji katabilir. Doğal görüntüyü sevenler için konforlu kullanım sağlayacaktır.

Dekorasyon fikirleri denince akla renk uyumu gelmektedir. Birbirinden özel renkleri kullanırken yeşil ve sarı kombini mutlaka değerlendirilmelidir. Birbirine yakın renklerde oluşan görseller doğru oranda kullanılırsa istenen sonuç alınabilir.

Yeşil Tonları Dekorasyon

Yeşil rengin enerjisi herkese iyi gelen bir özelliktedir. Doğal olanın anımsanması, sizde var olan bir rengin yansımaları enerji olarak iyi bir çözümdür. Ortamlarda sıkıcı tonlardan bıkan ve değişiklik yapanlar için yeşili kullanmak fayda eder.

Sarı Tonları Dekorasyon

Ev dekorasyon fikirleri denince akla sarı renk en çok verim alacağınız seçeneklerden biridir. Sarı rengin kendi başına kullanımı ve kombin renklerle kullanımı çok sık rastlanan bir durumdur.   Sarının çok sayıda türünü ton geçişleri olarak kendi içinde de kullanabilirsiniz.

Sarı ve Yeşil Dekorasyon Fikirleri

Açık sarı koyu yeşil, koyu sarı açık yeşil gibi ton geçişleriyle bu iki rengi kullanabilirsiniz. Salonlarda ferah, sade ama canlı bir dekorasyon oluşturmanız birçok faydayı beraberinde getirir.

  • Aksesuarlarda turuncu renk desteği alabilirsiniz.
  • Koltuklarda yeşil ve sarı bir arada kullanılabilir.
  • Koltuklarda sarı ve yeşil varsa perdeler ve halıda kullanılmaması önerilir. Gri tonlar, krem veya siyah renkler bu alanda kullanılmalıdır.
  • Perde ve halılarda sarı yeşil tonları varsa, koltuk ve mobilyalarınızın daha sade renklerde olması gerekir.  Sarı ve yeşille uygun renkleri seçebilirsiniz.

Otel Salonu Dekorasyon Fikirleri 2022

Otel salonlarında dekorasyon yapılırken ortama hoş bir enerji katabilirsiniz. Giriş bölümünde sıcak bir hisle müşterilerinizi ağırlayabilirsiniz.

Yeşiller ve Sarılarla Yaratıcı Modern Ev Dekorasyonu

Yaratıcı ev dekorasyonu fikirleri arayanlar için sarı ve yeşil renklerin kullanımında birçok alternatif elde edebilirsiniz.

  • Yeşil rengi duvarlarda tek tonda kullanabilirsiniz. Sarı renk koltuklar bir arada mükemmel görünecektir.
  • Sarı rengi duvarda kullanabilir ve gri ile yeşil tonları koltuklara yansıtabilirsiniz. Dekorasyonda odak noktasında bu iki rengi kendi isteklerinize göre hazırlayabilirsiniz.
  • Sarı renk aksesuarlar yeşile göre daha çok tercih edilebilir. Yeşilde bütüne odaklanan bir enerji vardır.
  • Yeşili halılarda kullanmak doğal enerji verir ancak bahçe enerjisini yapay hale getirmemeniz gerekir. Bu nedenle yeşili karışık renklerle halılarda kullanabilirsiniz.

Yeni  Salon Hazırlıkları | Pratik Ucuz Ev Dekorasyonu

Yeşil ve sarı renkleri ekonomik bir dekorasyonun anahtarı olabilir. Kafanızda nasıl bir görüntü oluşturmak istediğinizi önceden hesaplamanız önerilir. Bu konuda birçok platform ürün açısından da size gereken bilgileri verecektir. 

Evde dekorasyon fiyatlarının ekonomik olması için kampanya ürünlerini takip etmelisiniz. Pratik, ucuz bir dekorasyonla salonlarda ferah his oluşturulabilir. Genişliğe göre, salon içerisine yerleştirilecek malzemelerin büyüklüğü belirlenmelidir. Ortalama kaç kişi misafir geliyorsa bu duruma göre koltuk seti ve diğer malzemelerinizi seçebilirsiniz.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın